Valaki, akit nem viselt meg a fogzás időszak?
Fiam 3hósan kezdte a fogzást, de csak 8hósan jött ki az első.
Nappal sokszor nyűgös volt, de este nem kelt sűrűbben sose. 3-4x kelt cicizni átlagban 1 éves koráig.
Az első 4 fog volt nehezebb, ment a hasa elötte, meg matrica baba volt. Le se lehetett nappal rakni 1-1 napokon. 2hó alatt jött ki az a 4 fog.
A többi úgy kijött, észre se vettem. 12hósan a ciciről leszoktattam, azóta 1x kel inni. Kerek 2éves.
Mindjárt kapok egy nagy nullát irigységből!
Észre se vettem emikor kibújtak a fogai, egyáltalán nem viselte meg, nem volt lázas, nem fájt neki és nem mi vagyunk az egyetlen ilyen szerencsések, másokat is ismerek akinél ugyanez volt. Az emberek mindent beszélnek össze-vissza nem kell vele foglalkozni.
Én is kapok majd egy nagy nullát irigységből, meg mert biztos hazudok.
Az én lányom jó alvó, nyugodt baba volt. Mi se vettük észre, hogy két foga kibújt. Édesanyámnál voltunk, kint ültünk a teraszon, kávézgattunk, erre a gyerek megfogta a kanalat, és odakoccantotta a fogához. Nézek a gyerekre, majd anyámra: ez nem a foga volt? Megnéztük, és már 2 kis fehér fogacskája kibújt.
Én azt nem értem pl az elsőnél, aki írja, hogy 3 hónaposan már fogzott de csak 7 hónaposan bújt ki az első...honnan tudod,hogy 3 hónaposan a fogzástól volt nyűgös? Mondta?
Kisfiam is nyügösebb néha és igényli hogy vele foglalkozzak, de nem fogom arra,hogy fogzik.
Amúgy az első kislányom fogai úgy kibújtak észre sem vettük.
9!
Úgy, hogy ömlött a nyála, ha bekenytem az inyét látszott rajta hogy jobb neki, folyamat fel volt dagadva elöl az inye. Illetve meg mert a gyerekorvos is mondta. Onnan tudtuk....
Azért mert 8hósan jött ki neki az első, attól még a fogcsírák mozognak, ez is zavarja, már honapokkal elöbb...
1es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!