17 hónapos kisfiam napok óta csak par falatot eszik. Több foga is jön egyszerre, alul es felül is. Nagyon sajnalom szegenyt es mar nem tudom hogyan vegyem ra, hogy valamit egyen?
Figyelt kérdés
Egyedül a kakaot es a vizet issza meg. Probaltam levest is, krumplipüret, joghurtot, talan par kanallal sikerült. Az ebédböl kb semmit nem eszik, pedig nem jellemzö. Szerencsere szopizik meg, de nem tudom mennyit er a tejem igy 1,5 evesen. Tudnatok valamit ajanlani? Orvoshoz nem viszem, ugysem fogadna minket ezzel.#17 ho
2021. jan. 4. 19:44
1/1 anonim válasza:
Sajnos ilyenkor csak "vegetál" némelyik kisgyerek. Hagyd, majd eszik ha akar. Addig is fájdalomcsillapító, ha nagyon rossz a helyzet, vagy fogínygél amitől átmenetileg elmúlik a fájdalom.
Én ilyenkor igyekszek folyósabb és hűvös dolgokat adni neki enni, tápszert pohárból adom, hogy ne kelljen a vákuumos cumisüveggel kínozni az ínyét. A lényeg, hogy ne erőltesd a kaját, mert akkor rossz élményként éli meg az evést. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!