Milyenek a fogai a gyerekednek? Van lyukas foga, vagy mindegyik szép fehér? 3-4 éves korosztály érdekel leginkább.
4lesz. Szép, fehér.
De!! Több, mint 2 éve járok vele fogorvoshoz. Azért vittem el, mert az első fogan barna "valami" volt. Megijedtem, hogy már szuvas, pedig inni nagyrészt vizet ivott, anyatejes volt(ez azert lényeges, mert nem ivott cumisüvegből sose, vagyis nem aludt el semmilyen italon), fogát mostam neki az első fogaktol, nasit meg még alig evett. Kiderult, hogy csak valami gomba... Leszedtek, de mivek körzetes dokihoz mentünk(teljesen véletlenül,mert egyben magánrendelese is ott van) így "benne maradt a rendszerbe" , azaz időnként ranez a fogara. Először "bosszankodtam" de rajottem h tök szuper dolog, mert nem fel a fogorvostol, mikozben en rettegek :D Most kiderult, hogy elől kopik a foga. Vagy gyomorsav, vagy csikorgatja... Szoval előbb utóbb csunya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!