Ha estére kapna nurofent nem ébredne a fogfájásra?
Figyelt kérdés
Kislányom 10hós,1foga van kint félig de a mellette lévő is már nagyon duzzadt. Napközben semmi gond,de este 3-4szer felsír.Eddig ilyen sose volt. Nem mindgig kell bemenni hozzá,van h pár másodperc és abba marad a sírás, de 1szer biztos be kell menni,akkor állva sír és elkeverte a cumit az ágy végébe. Ha kapna estére nurofent ez megszünne? Vagy mitől lehet még ez a sírás/ébredés ha eddig nem volt?2019. aug. 29. 19:48
11/12 anonim válasza:
10es.Az sem jó ha feleslegesen adunk de az sem jó ha csak akkor amikor te. Ha éjjel nagyon szenved picurom a fogáttörés miatt, sír stb. adok neki Fájdalomcsillapításnak hívják. Ha nekem nagyon fáj pl. a fejem, nem veszek be azonnal gyógyszert,csak akkor ha nem múlik. Minek szenvedni. Nem lesz baja ha néha-néha kap. Amúgy meg nem jó az ha ennyire nyugtalanul alszik a babád, ilyen sokszor kel, nem bírja normálisan kipihenni magát. Persze ha van valami mint fogzás, növekedési ugrás, mozgásfejlődés stb. normális hogy többször kel, de amúgy nem, főleg ilyen sokat.
12/12 anonim válasza:
Amióta megszületett ilyen sokat kel. Mütőtték és 1 hónapon keresztül gyógyszereken élt ezért gondolkodom így hogy nem tömöm gyógyszerekkel nem visz rá a lélek inkább aludjon rajtam vagy mellettem vagy az apján ahogy neki jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!