Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Ha estére kapna nurofent nem...

Ha estére kapna nurofent nem ébredne a fogfájásra?

Figyelt kérdés
Kislányom 10hós,1foga van kint félig de a mellette lévő is már nagyon duzzadt. Napközben semmi gond,de este 3-4szer felsír.Eddig ilyen sose volt. Nem mindgig kell bemenni hozzá,van h pár másodperc és abba marad a sírás, de 1szer biztos be kell menni,akkor állva sír és elkeverte a cumit az ágy végébe. Ha kapna estére nurofent ez megszünne? Vagy mitől lehet még ez a sírás/ébredés ha eddig nem volt?

2019. aug. 29. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10es.Az sem jó ha feleslegesen adunk de az sem jó ha csak akkor amikor te. Ha éjjel nagyon szenved picurom a fogáttörés miatt, sír stb. adok neki Fájdalomcsillapításnak hívják. Ha nekem nagyon fáj pl. a fejem, nem veszek be azonnal gyógyszert,csak akkor ha nem múlik. Minek szenvedni. Nem lesz baja ha néha-néha kap. Amúgy meg nem jó az ha ennyire nyugtalanul alszik a babád, ilyen sokszor kel, nem bírja normálisan kipihenni magát. Persze ha van valami mint fogzás, növekedési ugrás, mozgásfejlődés stb. normális hogy többször kel, de amúgy nem, főleg ilyen sokat.
2019. okt. 1. 12:24
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Amióta megszületett ilyen sokat kel. Mütőtték és 1 hónapon keresztül gyógyszereken élt ezért gondolkodom így hogy nem tömöm gyógyszerekkel nem visz rá a lélek inkább aludjon rajtam vagy mellettem vagy az apján ahogy neki jó
2019. okt. 1. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!