Sima teába felesleges a cukor, de az alapból cukros granulátumot én adom a 6 hónaposnak, nagyon hígra csinálva.
Egyébként a második gyermekünk 3 hetes kora óta tartósan gyógyszert szed, már a kórházban is cukorral kapta a porított gyógyszert.
2019. júl. 17. 17:46
2/13 A kérdező kommentje:
Amit csak a vízben elkeverek és kész a tea granulátumra gondolsz?
Amúgy most hogy mondod, a kórházban a csecsemőknek is cukros vizet adtak tápszer helyett
2019. júl. 17. 17:53
3/13 anonim válasza:
Arra gondoltam, igen. 😊 Én nem vagyok fűszerellenes, adtam piciként is kevés sót és cukrot is nekik.
2019. júl. 17. 18:04
4/13 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg a granulátumos baba teákat. Én is azt adok ha szükséges plusz folyadék a 8 hónapos fiamnak.
2019. júl. 17. 18:18
5/13 anonim válasza:
Azt probaltad mar, hogy cukor nelkul, de picit melegen adod neki?
Nekem pl harombol ketto gyerek nem fogadta el kapasbol a szobahomersekletu vizet. Aztatos csipkebogyo “teat” kaptak, cukrot nem raktam bele, viszont ha langyosan-melegen kinaltam, akkor ittak belole. Utana egyre hidegebben es higabban kaptak es kb egy honap utan mar siman szobahomersekletu vizet ittak. (Tapszeresek voltak, 6 honaposan kezdtem hozzataplalni oket, akkortol kezdtek inni is, addig csak a meleg tapszert ismertek, nyilvan ezert fogadtak el a langyos innivalot.)
2019. júl. 17. 18:54
6/13 anonim válasza:
Én nem tennék, túl kicsi hozzá. Az én lányom se issza a vizet, teát se, 100 százalékos almalevet kap vízzel, kb. egy nyolcad az almalé, így legalább gyümölcscukrot iszik és nem sima fehér cukrot.
2019. júl. 17. 19:07
7/13 anonim válasza:
Vannak kifejezetten granulátumos babateák, amik már 4 hónapos kortól adhatók. Azok finomak, azokat nyugodtan adhatod.
Hát pedig a cukorra aztán még nekünk sincs szükségünk, nem hogy egy babának. Nem tiltom teljesen a cukrot a fiamtól, vannak ételek, amibe én is teszek egy keveset és adok neki belőle. De teát eszembe sem lenne cukrosan adni neki. Aztán mindent csak édesen, vagy édesebb változatban fogadna el. S egyébként ha kiirsz egy kérdést, a who-s anyukák válaszát is el kell fogadni. Elég gyenge intelligencia jellemzi akik kiirják már a kérdésen belül, hogy ezek vagy azok kíméljenek. Persze van amikor helyén van egy ilyen kérés de ez most nem az a mese...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!