7 hónapos tápszeres babám semmilyen pépet nem fogad el. Mit tanácsoltok?
5 hónaposan kezdtünk kóstoltatni. Akkor még almából/ répából evett 1-2 kanállal, aztán volt, hogy fél üveggel is, de egyszer csak elvágták. Az egyik nap még jóízűen lakmározott, másnap már nem kért belőle és azóta sem hajlandó elfogadni semmit.(kb 1,5 hónapja) Sír/üvölt ha meglátja a kanalat a kezemben. A védőnő meg a környezetem már rágja a fülemet, hogy váltsunk ki étkezést, de hogyan, ha egy falatot se hajlandó elfogadni. Azt mondták, csak hisztisebb, legyek erőszakosabb, de ha tömöm, akkor üvölt. Szerintem nem ez a jó megoldás. Sinlacot is próbáltam, azt sem fogadja el.
Mi tévő legyek? Ti mit javasoltok?
Nem mindenkinek sikerül ám ilyen hamar étkezést kiváltani. Előfordul, hogy csak 10 hónap körül jön meg az étvágyuk.
Az én fiam is lassan 8 hónapos, 6 hónaposan kezdtem a kóstoltatást. De még most sem tudok étkezést kiváltani. Ő nem sír. Eszeget pár kanállal, de 50g-nál többet még sosem evett. Az én védőnőm nem pánikol, azt mondta majd eszik. Lényeg, hogy kezdjen el találkozni a szervezete a különböző összetevőkkel és az allergénekkel is találkozzon a megfelelő időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!