Nem eszik meg semmilyen fozeleket a babam! Mit csinaljak?
A megfött zöldségeket akár fog nélkül is lehet adni, a gyerek az ínyével is meg tudja "rágni".
Húst adhatsz gyümölccsel is.
Fözeléket nem KELL ennie, megpróbálhatod a megfött zöldségeket magában adni: pl egy darab fött répa, stb, minden ízesítés, mártás, stb nélkül.
Adhatsz nyers zöldségféléket is lereszelve, az sosk gyerkenek tetszik.
Nem írtad, hogyan készíted a fözelékeket, de lehet, hoyg más ízesítéssel vagy más módon megenné.
De ha végképp nem eszik zöldségfélét, akkor sincs baj, a gyümölcsök helyettesíthetik azt.
Mindenhogy probaltam mar elkesziteni a foziket. Fove es turmixolva, v picit darabosra hagyva. Naturan v rantva/habarva. Fuszerrel,fuszer nelkul..semmi...
A husit gyumolccsel megeszi, de nem akarok mindig edeset adni neki. A turot,sajtot,natur joghurtot imadja, de ennyi idosen meg abbol sem kene tulzasba vinni.
Probaltam mar a szetfott zoldsegeket egy darabban odaadni neki, akarmilyen kis darab,akkor is oklendezik tole. A gyumidaraboktol bezzeg nem..
Mi is igy voltunk 13 honapos koraig.
Nalunk a nagy kedvenc sutotok, krumpli osszetorve husival.
De semmi fozelek, a vedono nem akarta elhinni, visitas hiszti volt fozelekkor.
Varj picit vele, probald a burgonyat nyumivel.
Repa alma is nagy kedvenc volt.
3 eves es most sem megy neki a fozelek, mar nem is eroltettem. De annal tobb gyumit ker, ma meglepett mert ket kovaszos ubit megevett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!