Akik decemberben kezdtek el a hozzataplalast azok a nyari gyumolcsokrt hogy fagyasztottak le?
Figyelt kérdés
Pont december vege januar elejen lesz esedekes noveremeknel a hozzataplalas kezdete de mivel nincs tapasztalatunk teli hozzataplalassal igy inkabb kerdezek. Siman csak le fagyasztottatok vagy mar meg csinaltatok peppe?2019. máj. 23. 12:33
1/3 anonim válasza:
Decemberben is van zoldseg gyumolcs. Vagy te csak nyaron eszel?
2/3 anonim válasza:
Fagyasztottam szilvát, barackot, meggyet. Nem pépesítettem előre. A szilvát felbevágtam, a barackot meg is hámoztam és tálcán lefagyasztottam őket. Amikor megfagytak, úgy tettem őket fagyasztózacskóba, így nem tapadtak össze, egyesével lehetett kivenni mindig pont amennyi kellett, szuper volt.
3/3 anonim válasza:
Nem raktam el semmit, decemberben kezdtük: édesburgonya, sütőtök, alma, körte, répa, gesztenye, ha jól emlékszem ezeket kapta tavaszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!