Kelbimbót ti mivel kevernétek?
Az enyemek babakent sargarepaval, avokadoval, vagy edeskrumplival szerettek a legjobban. Ha edeskrumplival csinaltam, akkor kevertem bele egy teaskanalnyi natur johhurtot is, hogy kremesebb legyen.
Gazosit, igy mindenkepp keverni kell, nem egy az egyben adni es elso alkalommal erdemes inkabb a masik zoldsegbol rakni tobbet, a kelbimbobol kevesebbet, hogy kitapasztald a hatast a babadnal.
Mondjuk ha mar evetg mas gazositos zoldseget (pl brokkoli, karfiol, vagy kaposzta) es attol nem volt gond, akkor valoszinuleg a kelbimbotol sem lesz.
Amugy a kelbimbo finom, ha jol van elkeszitve, sokan siman megfozik, raadasul tulfozik, attol pont a jo ize megy el es budos is lesz. Frisset kell venni, frissen kesziteni es parolni szabad csak, akkor finom.
De izlesek es pofonok, en peldaul a halat, marhahust, spenotot nem ennem meg komoly penzert sem, mas meg ketpofara falja. (Azert a gyerekeknek/csaladnak megfozom, mert ok szeretik, az en izlesem nem az o izlesuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!