Hogyan tudassam az anyóssal, hogy nem ő fogja eldönteni, mit adok a babámnak enni?
Hangsuly es szitu fuggvenye, h anyos kijelentese mennyire hangzott "rosszindulatuan"
Az enyem pl dicsekedve "bio" cimszo alatt, idehozta a kukacos barackot!
En egy dgotol vagyok a plafonon, azok a fergek :D de a valodi bio amugy kicsit mast jelent, minthogy "elmaradt* a vegyszerzes...
Amugy en is megtermeltetnek az anyossal fut fat, vigyel neki tobbfele paradicsommagot, soskat, epret, malnat, ultessen eperfat stb keszitsd ki 😂 ha meg megcsinalja jofej es lesz csomo finomsagotok ingyen :D forgasd a szitut a javadra! ;)
Egyet kell értenem azokkal akik azt mondják bunkó anyósod van!
Múltkor láttam egy dokumentumfilmet ahol mutatták, hogy a spanyol termelők a gyümölcsök, eper meg gyümölcsfák között olyan ipari gyomírtót használnak gallonszám amit erre felén már rég betiltottak, mert amellett hogy rákkeltő lebontja az ozont is..
Vagy hogy valami bio állatokat tenyésztő ember a tyúkjait nem hajthatja ki a rétre(nem akarok hazudni hol,mert külföldi az is, de nem jegyeztem meg az országot) mert olyan súlyosan mérgezett a talaj, hogy a fű amit megettek az állataiba kimutatható volt és ,,nem bio csirkék" voltak.
Sajnos nem tudom a címét a dok.filmnek.Számomra nagyon tanulságos volt, mert ziher nem veszek külföldi terméket ezután ha nem muszáj.
De ja..Bunkó az anyósod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!