Mikortól készíthetem neki tejből az ételeket?
1 éves kora után lehet kezdeni a tejtermékeket. Először natúr joghurt, túró, sajt. Az én fiam 22 hós és még mindig nem kap teljes tejet. A tejtermékek ugyanis kicsit kipettyezték és csak fokozatosan szoktattam a tejtermékekhez. Most már eljutottuk oda hogy nem pettyezi ki. Múlt héten próbáltam egy falat spenótot adni neki (ami tejjel készült), de kihányta. Így még mindig marad a tejital.
Azon meg kiakadtam hogy ennyire sötétek bizonyos emberek a környezetedben. 2 hónaposnak tej??? Mindig rácsodálkozom hogy van aki ezen akar spórolni. :(
Köszönöm a válaszokat! Eddig úgy tudtam, hogy tejterméket kaphat 8 hónapos kortól és csak a sima tejet 1 éves kortól. De jó hogy megkérdeztem!
Hat igen. Elég sajnos, hogy valaki épp a saját gyerekén spórol. De hát nyilván én vagyok a nagyzolós mert tápszert adok neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!