Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Babátok, hogy reagált az első...

Babátok, hogy reagált az első almakóstolásra?

Figyelt kérdés
Enyém 4hós múlt,tápszeres különben. Ma adtam almát neki először,de tényleg csak kóstolás volt, olyan arcot vágott mintha citromot adtam volna,pedig édes almából csináltam.Reflexből kitolta a nyelvével de óvatosan visszatuszkoltam😁 Nálatok mit szólt hozzá? És ha így akkor azért másnap újra próbáltátok? Ha néhány nap alatt se változott adtatok mást?

2019. márc. 18. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Fejlődik a tudomány, haladni kell a korral itt van már az internet utána lehet mindennek olvasni.

Gondolom nem a folyóban mosod a ruhákat mert a nagymamád is így csinálta? Meg nem szándékozod ráültetni 1 évesen a bilire , és kikötni a kiságy rácsához hogy maradjon rajta , mint a most 86 éves szomszédom tette a fiaival?

Na, pont ugyanígy változott a nézet hozzátáplálással kapcsolatban is.

Igen , régen 3 hónaposan kezdték, mert vagy nem volt tápszer, vagy nagyon kezdetleges volt, vagy nem volt elérhető mindenki számára. Az alma meg ugy termett a fán, a krumpli meg a földben.

Egyébként meg is lehet nézni mai 40-60 éves korosztályt, hogy kivétel nélkül mindnek emésztési baja van , hallottál már olyan felnőttet aki nem arra panaszkodik hogy székrekedése van , vagy hasmenése vagy puffad vagy savas vagy tökömtudjamimég?

Hat hónapos az ajánlás, de, látod a gyereked van olyan okos, hogy tudja, még nemérett rá meg a szervezete , hisz kilökte!

2019. márc. 18. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Az en vedonom is ezt a 4 hot ajanlotta, hat regen tenyleg ez volt az ajanlas, en ugy dontottem inkabb utananezek hiteles forrasoknak, mar a konyokomon jon ki, de pl a WHO az. Meg van a la leche liga lll.hu azt hiszem ott is esik szo errol
2019. márc. 18. 17:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, anyatejes babának 6hótól,tápszeresnek 4ésféltől,olvastam én is,ezért próbáltam meg.De mivel fél kiskanállal adtam neki,nem lett baja tőle,tényleg csak kóstolás volt.
2019. márc. 18. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem, tapszeresnek is ugyanugy 6 honap ( evek ota egyebkent) . Egy tapszeres emesztorendszere sem fejlettebb, sot!

Persze, nem lett baja , de ne eroszakoskodj vele tovabb, jelezte, hogy nem kell neki.

2019. márc. 18. 19:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam pozitiv volt a visszajelzés nem volt még 5 hónapos mikor először kostolta az alma levét. Az nem aratott akkora sikert de a püré igen. Ennekellenére felfüggesztettem és megvártam a hat honapos kort a hozátápllással. bocsi a hibákért
2019. ápr. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!