A meggyet és a céklát ti hogyan vezettétek be?
Céklából érdemes biot venni (miből nem?). Épp a napokban történt egy kisbabánál nitrátmérgezés, a Facebookon kering anyukája tájékoztató bejegyzése, amiben felhívja mindenki figyelmét a veszélyre. Ő a XVII. kerületi piacon vásárolta a céklát, aminek extra magas volt a nitráttartalma, de ilyesmi máshol és más műtrágyázott zöldséggel is előfordulhat.
De rengeteg pozitív tulajdonsága is van, a cékla tele van antioxidánsokkal, vérképző, jó folsavforrás és még sorolhatnám...
A fagyasztott meggyet simán lehet használni bevezetésnél, mert azt egyáltalán nem kezelik semmivel csak gyorsfagyasztással megfagyasztják, sokkal jobban megtartja a vitamintartalmát is így.Amúgy biokertészetben is permeteznek rézzel, meg nem tudom én mikkel, szóval az is kap valamennyi természetes anyagú permetszet.
A céklát céklafőzelékként megveheted ahogy írta is itt már valaki.
Cékla saját. Babaként nem ette,csak később már habart céklalevesként. Azt nagyon szereti :)
A meggy az egyik kedvence! Levettem a fáról,apróra vágtam,és hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!