Hogyan és mikor vezettétek be a glutént babátoknál? Kisfiam 7 hónapos, még csak almát, meggyet és barackot eszik.
Figyelt kérdés
Most jön a krumpli és a répa.2011. ápr. 5. 08:16
1/9 anonim válasza:
6 hónapos korában vezettem be kisfiamnak, tej- és tojásmentes biscotto fosfovit babakeksszel (tescoban vettem), minden nap kapott egyet belerakva a gyümölcsébe.
2/9 anonim válasza:
6,5 hónaposan vettem neki a rossmannban manner márkájú cukor, és tojás mentes babapiskótát, ezt kevertem neki a gyümölcsbe, nagyon imádja.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Enyém lassan 8 hós,de még nem túl sokat eszik.1x fél adag gyümölcsöt és 1x fél adag zöldséget,szopi mellé.Pár napja vezettem be nála a lisztet,dm-ben vettem Hippes babakekszet,áztatva a gyümölcsbe keverem.
4/9 anonim válasza:
6 hósan kaptak háztartási kekszet a gyümibe.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor én is keverek bele kekszet. :)
2011. ápr. 5. 09:41
6/9 anonim válasza:
6 hó óta adok neki saját sütésű kenyérből, és kölesgolyót, zabkását.
kekszet nem akarok adni, mert cukrot, meg mindenféle adalékot tartalmaz.
8/9 krisztivan válasza:
Én 5 hósan vettem 7 gabonás pépet és azt keverem a reggeli gyümibe.Aztán már sütöttem is neki tojás és tej nélküli sütit,de abban van cukor is így minden napra nem jó.
9/9 anonim válasza:
7 hónapos korától vezettem be, azóta naponta a délelőtti gyümölcshöz babakekszet adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!