Ki milyen babaételt ad a babájának? Sajnos nálunk a saját pürék sikertelenek, nem eszi meg 7 hós babám. Kecskemétit adok neki szereti de hátha van más is ami jó.
Figyelt kérdés
2019. jan. 13. 20:04
11/12 anonim válasza:
Nincs a Haméval semmi baj, a többinél is előfordult már probléma. Ráadásul azóta még jobban ellenőrzik. A HIPP-et nem mindenki tudja megfizetni. És nem is jobb szerintem annyival, mint amennyivel többe kerül. De ez az én véleményem. A Hamé 100%-os gyümölcsei nagyon jók, a kisfiam a nagymama csirkéjét szereti még nagyon. Az Univerből csak a zöldborsófőzeléket eszi meg, ráadásul (szerintem) nem gazdaságos, ha jó evő a babád, mert kisebb mint a többi. Amik nagyon jók még árban és minőségben, azok a Rossmann/Dm saját márkás termékei. Mi ezeket vesszük leginkább. A Kecskeméti gyümölcsei cukrozottak. Viszont a kukoricás főzelékét szereti a babám.
12/12 anonim válasza:
Kedves 6-os, nem bántásból, de amíg a babád nem eszi, ne mondj véleményt. Az, hogy neked mi szimpatikus csak egy dolog, nem biztos, hogy neki is az lesz... Anno én is eleinte HIPP -et meg Univert vettem, aztán kitapaszraltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!