Ugye nem baj ha a babámnak adok Milumil HA tejpépet és Sinemil pépet?
6 hónapos múlt a babám. Elkezdtünk már kóstolgatni az almát krumplit barackot meggyet mind ízlett neki. Anyatejes kb 3 óránként szopizik de ha kéri vagy éhesebb adok neki előbb is. A fél éves státuszon a doktornő felírt neki Milumil HA vaníliás tejpépet meg Sinemil pépet. Én ezt kombinálom a gyümölcsökkel zöldségekkel a vaníliás pépet meg magánlban tízóraira gondoltam. Drága anyósom mióta megtudta hogy ezt kapja a gyerek mindig megjegyzi hogy ez tápszer, ő anno nem adott a fiának ilyet de én tudom. Ez elég rossz érzés mert úgy állítja be mintha én valami károsat adnék neki és rossz anya volnék mert nem hallgatok rá és rögtön nem kapja a gyerek ugyanazt az ételt mint amit mi eszünk.
Szerintem ezzel nem teszek rosszat hogy kapja mert ugyanúgy adok neki zöldségeket gyümölcsöket meg majd később husit. Levesbol zöldséget.
Emellett még ugyanúgy szoptatom de az tény hogy már önmagában a tejcsi nem lesz elég, ezt a doktornő is mondta.
A súlya szépen gyarapodott végig a 6 hónap alatt 100 % anyatejes volt végig, ő elég kis súllyal született. De most úgy gondolom ez a kis kiegészítés kell már neki.
Hasa nem fáj széklete van nincs gond vele.
Rosszul teszem hogy adok neki?
Ki hogy csinálja a ht-t anyatejes babáknál?
Köszi a válaszokat!
1- es, a tejpép is 100 %-ban tápszer , annyi a különbség hogy sűrűbb. Kérdező, adj neki nyugodtan, nem mérget adsz.
Én is adtam vacsorára az anyatejes babámnak olyan hat hónapos kor körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!