Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mivel kell folytatni a hozzátá...

Mivel kell folytatni a hozzátáplálást? Meddig kell egy ételt adni?

Figyelt kérdés
3 hónapos múlt a kislányom elkezdtem a hozzátáplálást mivel a tápszert már semmi kepp sem akarta megenni és még ha evett is mind kijött. Próbáltam váltani az sem volt jó. Így tehén tejet kap vizelve, mivel csak enni kell valamit. Elkezdtem emiatt a hozzátáplálást, teával adok neki alma levet és ebedre főtt répát utána tejet. 4napig adtam neki most 2 napja nem, eddig jól viseli. Az lenne a kérdésem hogy meddig kell a répát adni? Mikor kell megegy étkezést kiváltani? Hogyan működik ez?
2018. dec. 17. 21:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Igen tényleg ahogy írták elóttem, a Nutrlion sűrítő nekünk segített. Próbáld ki, nálunk úgy bevált hogy minden benne maradt a kislányom gyomrában.
2018. dec. 17. 22:09
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Könyörgöm add örökbe, hogy legyen esélye normális életre.
2018. dec. 17. 22:14
 13/26 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam vedőnő annyit mondott hogy váltsunk tápszert, 3 féle tápszert próbáltam abból az egyik speciális volt de az is ugyanúgy kijött.
2018. dec. 17. 22:15
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a negatív kommenteket nagyon sokat segítettek. Nem nem adom örökbe. Te biztos olyan nagyon tökéletes vagy és mindent tudsz a gyereknevelésről. De ha már én nem vagyok normális akkor nyilván rengeteg nem normális van akinek azon nőtt fel a gyereke. Enis azt kaptam tuti azért vagyok nem normális 🤔
2018. dec. 17. 22:20
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell ahhoz tökéletesnek lenni, hogy a google-ba beírd, hogy hozzátáplálás, ha már van neted használhatnád valami értelmesre is.
2018. dec. 17. 22:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van fent. De esetleg kíváncsi lettem volna tapasztalatokra stb. De úgy tűnik ez az oldal már arr van csak hogy beszólogassonak egyes bunkók. Tisztelt a kivételnek aki normális választ adott köszönöm szépen.
2018. dec. 17. 23:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a védőnődnek hogy a pici nem eszi a tápszert vagy nem bírja a pocija, intézzen neked lefejt anyatejet valahonnan hogy ne éhezzen a pici. Doki kiírja receptre, neked így ingyenes.
2018. dec. 18. 06:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még annyi hogy nálunk is sokat kihányt, 5.próbálkozásra a Milumil Sensitiv jött be.
2018. dec. 18. 06:11
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

A tehéntejet nagyon szépen kérlek ne add neki! Nem csak mert tejallergiát okozhat, hanem azért is mert az ipari körülmények között termelt tej tele van gyógyszer- és hormonmaradványokkal, amikkel a teheneket kezelik. Plusz van benne egy olyan növekedési hormon is, amit az emberi szervezet sajátjaként azonosít és nagyon nem tesz jót (nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek se). Pici babának nem való a tehéntej, pláne az nem amit a boltokban kaphatsz! A zsírtartalma sem megfelelő, a vitamintartalma pláne nem!!!

Ha csak a bukás a gond, akkor próbáld ki azt, hogy tiszta rizsliszttel besűríted a tápszert és azt adod neki. A rizs hipoallergén, attól sokkal kevésbé lesz bármi baja, mint a tehéntejtől.

Menj el orvoshoz. Lehet, hogy refluxos a babád és azt kezelni is kellene.

Illetve bocsáss meg de ugy érzem van helye a kritikának is... 3 tápszer kipróbálása, ne haragudj, se kb semmi. Ennél azért ugye tudsz több időt, pénzt és energiát szánni a kislányodra?? Ha nem válnak

2018. dec. 18. 09:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is refluxos. A BEBA HA/AR tápszer tökéletesen megoldotta ezt a problémát. A gasztroenterológus a Gastrotuss Baby-t is ajánlotta. Az is jó volt, amíg csak anyatejes volt.

Az ágy fejvégénél megemelése is segít. A két lába alá tegyetek valamit, hogy a feje legyen magasabban.

A tehéntej primitív látszat megoldása a problémának, ami többet árt, mint használ!

Egyébként is: egy rakás tápszer van ma már! Azért, mert 3-at kipróbáltál, korántsem lehet kijelenteni, hogy te mindent megtettél, nincs más megoldás...

Sajnálom a babád, hogy csak ennyi energiát fektetsz bele, hogy megtaláld a számára legjobb utat... Tény, hogy van, amikor nem könnyű; dehát egy anya mindent követ megmozgat a gyerekéért... vagy mégsem?!

2018. dec. 18. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!