Hogyan kell kezdeni és folytatni a hozzátáplálást?
5 hónapos a babám.Szeretném elkezdeni a hozzátáplálást.(nem szeretném magam készíteni, hanem a boltokból üvegeset adni).Még szopizik.Mi a napi menet?reggel szopi, és mikor jöhet az első pár kanál?Én délutánra gondoltam...Először gyümik, és főzelék.Azt mennyi idővel, hány héttel a gyümölcsadás után lehet adni?
Ti hogyan csináltátok??
Szeretnék egy napi ritmust kialakítani a hozzátáplálással
A 10 óra körüli szopi előtt adj neki gyümit.
Az üvegest elteheted kibontva másnapra is.
A gyümivel, ha már megeszi alma, őszibarack, keverheted a krumplit, magában a sütőtököt.
Az üvegesekből mindent adhatsz neki ami 4 hótól adható.
Kecskemétin nőtt fel a fiam, meg saját készítésű sütőtökön. Az ilyenkor nagyon olcsó!
Nem kell bíbelődni a zöldborsóval, az üvegesben nincs héja, azt is eheti majd, ha az előzőket már eszi.
Aztán utána kaphatja a 6 hótól adhatóakat.
Szia!
Az enyém 4 hós és én most próbálkozok nála tejpéppel, de ha kanállal adom neki akkor kiköpi. :S Ezért hígabbra csinálom, fejek bele egy kis tejet is és cumisüvegből adom neki. Már 4x kapott és semmi baja nincs. Először csak 50 ml adtam próbakép és mikor láttam, hogy tetszik neki növeltem 100ml-re, kövi nap 150ml-re, tegnap meg már 200ml-s simán benyomott. A DM-es rizses tejpépet adom neki. Adtam már neki 2x alma,répa, narancs levet pici vízzel hígítva, először megitta de másnap már nem tetszett neki. Január környékén már próbálkozni szeretnék nála sütőtökkel, almával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!