Ti mennyiben tértetek el a hozzátáplálási ajánlattól, táblázattól?
Èn sem Mo-n élek, mi is zöldséggel inditottunk.
Minden ország azt adja ami nála annak idején megtermett szinte minden évszakban.
Tényleg érdemes külföldi ajánlásokat is nézni.
Egyik gyerekem tél végén a másik ősz legelején született.
Mind a kettő a szezonális zöldséget majd gyümölcsöt kapta először. Tehát pl. az egyik 6 hónaposan az elsők között kapta a sütőtököt, a másik 1 éves korában evett először.
Nincs olyan táblázat, amely megmondaná, hogy a te gyereked mire lesz érzékeny, csak te tudod kitapasztalni. Az enyém pl. a banánt nem bìrja, pedig az az elsők közt adható. Brokkolitól, cseresznyétől, szilvától semmi baja, a banántól meg puffad, görcsöl.
A fokozatosságra és az allergénekre odafigyelek.
5honaposan san kezdtük.
Repaval, aztán jött a burgonya, sutototok, édesburgonya, cékla, rebarbara, meggy,alma, őszibarack. Nyáron találtunk hozzá, vagyis akkor kezdtük. Ebben szerencsénk van/volt.
Én előbb adtam neki pl a banánt, körtét, cukkinit, karfiolt. De semmi baja nem lett.
Most 9honapos és evett nemrég kevés porit tésztával meg egyszer ananaszt. Ananász is olyan h védőnő 18honapos kort modnott, míg orvos 6honapost. Na ő tegnap kapott. Porit meg tarhonyaval nem is tésztával. Most jut eszembe :)
A glutént a Milumil 6gabonas tejpeppel vezettem be. Kevertem a milupa vaníliás hoz minden nap egy hétig kicsit többet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!