20 hetes babám nem hajlandó kanálból enni, mit tegyek?
Olvass utána, a kanál szájból való kilökése a világos jele annak, hogy a baba nem érett a hozzátáplálásra.
Fél éves korig anyatej, vagy annak hiányában tápszer az ideális a baba számára. Van olyan baba, akinek még a fél év is korai.
Hidd el, ettől nem lesz később "rossz evő", és egyelőre más ízre sincs még szüksége.
A tápszer mindent tartalmaz, amire ennyi idősen szüksége van.
mondjuk ha a c-vitamint így magában kiskanállal adod neki akkor ne is csodálkozz azon, hogy nem fogad el semmit belőle. iszonyú savanyú, én se kóstolnék meg semmit utána...
szerintem ne gonoszkodj a gyerekeddel :(
várj a hozzátáplálással kicsit, hogy elfelejtse
Gonoszkodok?! Ha-ha! :P Ez aranyos volt
Különben nem vészesen savanyú, megkóstoltam én is, édeskés kicsit. Azért adom kiskanálból, különben tápszerrel keverve, mert a cumisüveg falán az olajos csepp megtapad és kb. semmit nem kap meg belőle.
Olvastam, köszi, a következőt: A szilárd étel kilökése azt jelenti, még nem kész rá. De nem a kanálé, érdekes másfél-2 hónaposan semmi baja nem volt a kanállal, csak a savanyú miatt tanulta meg, hogy nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!