Adhatok a babámnak tejpépet?
7 hós babámnak bevezethetem a tejpépet vagy erről egyeztetni kell a gyerekorvossal? A 10 órai már kiváltva, ebédre tolnám át a zöldségeket, de gyümölcsből jelenleg nem sok ötletem van már és sokaktol hallom, h tejpep a 10 órai illetve az uzsi.
Van erre recept is? Úgy nem tudjatok mennyi lenne?
Köszi!
Vannak már 4 meg 6 hós kortól adható tejpépek. Simán vehetsz.
6-700 ft egy doboz (250g), nem olyan vészes az ára, ebből azért kijön pár adag.
Orvossal nem kell egyeztetni, minden üveges bébiételt sem kérdezel meg gondolom, hogy adhatod-e...
Persze adhatsz neki. Egyszerű tejpep. Olyan mint a tápszer csak valamiből több valamiből kevesebb van benne., na meg ízes
4hos kortól vannak pepek, Rizspehely is pl nagyon jó, kis gyümölccsel..
Mondjuk nekem lassan 8 hős a fiam es mar nem igazán szereti ezeket a pepek et. De amúgy nagy kedvencek voltak
Szuper! Köszönöm, közben megtaláltam a posztot is, anyatejes a baba (nekem is) és mondtak neki h miért akarja leszoktatni róla. Így sem értem mondjuk, hogy miért kell doki vélemény erről :D na közben pont kaptam a 30 heti nutriklub levelet aminek címe: mi az a tejpep 😂
Köszi csajok!
Milyet adtál neki? Glutént bevezetted már? :)
A kiütés miatt mindenképp vidd orvoshoz!!
Milumilt vettem, mentünk is dokihoz, szerencsére 5tol rendelt, sinlacot irt fel, mondta h ekcemas kiutes, kaptunk kevert kenőcsöt rá, már javulgat. Magam alapból kerülöm a tejes dolgokat mert érzékeny a gyomrom rá, mondta emiatt nem jött meg ki rajta ekcema sem.
Be volt már vezetve :( sajnos ez laktóz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!