Az zoldsegeshusis ebedet, ha nem ette meg, masnap ebedre oda lehet adni a babanak?
Figyelt kérdés
A husit a fagyasztobol engedtem ki. Ti az ilyen nagy adag megmaradt kajaval mit csinaltok?Olyan keveset eszik :(2018. okt. 10. 14:06
1/9 A kérdező kommentje:
#
A zoldsegeshusis
2018. okt. 10. 14:07
2/9 anonim válasza:
Persze de csak akkor ha nem volt megmelegítve az összes.
3/9 anonim válasza:
Harmadnapos kaját nem adok, de másnaposat igen.
4/9 anonim válasza:
zoldsegeshusis??????
Van zöldség millió féle, hús szintén jó pár, nem mindegy hogy másnapos lazacot akarsz neki adni gombával vagy csirkemellet krumplival
5/9 anonim válasza:
Na, mit gondolsz, kedves frusztrált utolsó, aki itt vezeti le a stresszt, vajon melyik valószínűbb egy baba esetében? Értem én, hogy szr napod van, nekem is, de azért ez tényleg túlzás.
6/9 anonim válasza:
A lazacot be lehet vezetni már 6 hónaposan is, az érlek bevezetése pedig minimum 1 éves, néhány típus eseten 2 éves korig tart, ergo lehet lazac is, utolsó. 😘
7/9 anonim válasza:
Svedorszagban 4 honaposan a lazac, az elsok kozott adhato etel.
Kerdezo, adhatod masnap.
8/9 A kérdező kommentje:
Meg melegitettem az egeszet.
Egyebkent krumplis tokpure pulykahussal.
2018. okt. 10. 17:53
9/9 anonim válasza:
igen, másnap még odaadtam, feltéve hogy nem evett bele..ha belenyálazott, akkor az már kuka, azt már aznap se adom oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!