7 hós babám 2 x vett banánt de nem volt "fekete kukcacos " a széklete. Akkor ezt most jelent?
Èn értem, mire gondolsz! Az èn kisfiamnak volt benne.
De ha nem adtad oda a közèpső részét, szerintem az lehet az oka.
Szerintem meg azért van ennyi értetlen életképtelen gyerek, mert az anyjuk gyakori kérdéseken keresi a székletükben a fekete kukacokat😃😃
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Nem az a gond, hogy nem hisszük el, hogy ezt olvasta... hanem, hogy értelmezhetetlen kérdést ír ki az ÉTELEK BEVEZETÉSE témakörbe, azaz valószínüleg babas anyák/apák nézik és az ég adta világon senkinek de SENKINEK nem esik le miről beszél a kérdező. Majd felháborodva közli, hogy itt mindenki paraszt és nem csodálja, ha a gyerekeink is azok, holott ő hibázott azzal, hogy úgy fogalmaz ráadásul olyan helyesírással, mint egy harmadikos.
Bocs, ha nem értettük, hogy a 2 hós babád 2 x (gondolom:kétszer) vett(?) banánt de nem volt kukCacos a széklete. Szemét banda vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!