Fekete névhez szerintetek milyen nevek illenek? Lány, fiú jöhet.
Hát de igaza van a fekete kb olyan mint a nagy vagy kovács molnár stb
Fekete Piros? Fekete Lilla? Fekete Színes? Fekete Eperke? Fekete Eta? Fekete Fehér? Csak ezeket és társait ne pls😅
a Fekete tenyleg egy olyan vezeteknev, amihez kb minden illik, mert nem egy kulfoldies hangzasu, nem egy bonyolult vezeteknev. arra figyelnek pl, hogy ne legyen a gyerek Emese / Eperke / stb, tehat hogy ne csak e betu legyen a neveben, ill. hogy a keresztnev ne maganhangzoval kezdodjon, pl Fekete Edit- nehezen kimondhato, nem dallamos, megtori a dallamossagot az egymas melletti 2 maganhangzo.
lany nevek, amik nekem tetszenek , es talan hasznos lehet nektek is : Alina, Ariane, Reka, Rita, Roxana
fiu nevhez : Adrian, Dorian, Florian, Krisztian, ( ugy latszik, mindegy, csak -anra vegzodjon :D )
ezeken kivul eleg sok kulfoldi nev is tetszik, de ezeket most nem irtam le.
Fekete Marcell, Àkos, Kristòf, Dominik Csongor
Fekete Daniella, Zsófia, Zita Anna Adrienn Boglárka, Tamara, Zselyke
pedig igaza van, hogy kb minden illik hozzá.
jó, Piroska ne legyen, meg talán Rózsa se (bár Fekete Virágot ismertem, sose jutott eszembe, hogy fura lenne a neve. meg Kiss Virágot is, róla se. tény, hogy őt kb születéstől, lehet, emiatt...)
meg kizárólag e betűs se, Fekete Emese túl sok e.
Fekete Anett, Natália, Nóra, Nikolett
Fekete Tamás, Dávid, Dániel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!