Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálással kapcsolatban...

Hozzátáplálással kapcsolatban pár kérdésre válaszolnátok?

Figyelt kérdés

A lányom 5 hónapos, eddig kizárólag szoptattam, a cumit sem ismeri. Pár napja elkezdtem kóstoltatni vele az almát szoptatás után, 2 napig evett belőle 1-2 kanállal, aztán 3.nap amikor rátettem a szakálkát és már kanalaztam volna az almát vígasztalhatatlan sírásba kezdett, pedig még bele sem kóstolt. A védőnő erre azt tanácsolta szüneteltessem 3 napig, aztán kínáljam barackal.

Első sorban az lenne a kérdésem, hogy ti hol veszitek a babátoknak a gyümölcsöket? Szupermarketekben, piacon, a sarki zöldségesnél? Nálunk a biobolt nem jöhet szóba mert nincs a városunkban.

2. Az almát üveg almareszelőn lereszeltem és szilikon (megmosott, fertőtlenített) jégkockatartóba adagoltam, lefagyasztottam, ezt így majd odaadhatom a babámnak kiolvasztás után, nem fog változni az íze? Jobb lenne egy műanyag jégkockatartó vagy jó a szilikon is?

Rizst, zabot mikor vezettétek be a babátok étrendjébe, és hogyan készítettétek el neki?

Ti milyen poharat használtok amiből majd ihat vizet és nem okoz cumizavart?

Nem vagyok az a paramami de az internet bugyraiban számos ellentétes dolog kering a hozzátáplálással kapcsolatban, annyi oldalt elolvastam, hogy már teljesen bekavart, ezért inkább a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Előre is köszönöm aki választ ad minden kérdésemre.

2018. szept. 28. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez egy teljesen normális kérdés volt. Nem értem az itt lévő embereket, hogy miért oktatnak ki mindig mindenkit...

Gondolom nem egy tonna almát fagyasztott le...

Én is fagyasztottam le pl alma pürét is és pedig azért mert nem szeretnék nap mint nap ezzel foglalkozni. Van több minden kis kockában lefagyasztva.Csak előkapom és ehet 😊

Mi is anyatejesek cumi mentesek vagyunk.Én csőrős poharat adtam neki aminek van 2 füle és nem szívnia kell a vizet belőle hanem folyik a lyukakon.Nem tudom mi a neve

Én lidl-ben vettem eddig.

Alma után zöldségekét kapott/kap. Sütőtök répa krumpli fehér répa. Eddig mi den ízlett neki kivéve a krumpli

Rizst zabot mostanában szeretném elkezdeni

2018. szept. 28. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:
30%

Kösz a lepontozást😅😅😅😅 nevetségesek vagytok

Utolsó voltam

2018. szept. 28. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenki le lett pontozva :)
2018. szept. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!