Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Igaz, hogy a babakaját, ha...

Igaz, hogy a babakaját, ha otthon csinálod nem szabad botmixerrel vagy turmixgéppel csinálni?

Figyelt kérdés
Anyósom szerint úgy belemegy a levegő és fájni fog a hasa. Ezért kézzel( villával, krumplinyomóval) lehet csak...de amit a boltban veszek azt biztos nem kézzel csinálták..vagy ez is olyan kitaláció mint hogy nem szabad mikróban melegíteni?? Mert nekem most ez legalább akkora hülyeség nek tűnik. Lehet megy bele levegő, de ne már....

2018. szept. 7. 06:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát én is a fejemet fogtam,mikor mondta. Hirtelen le se tudtam reagálni. 😁 Így utólag tudnék rá mit mondani,de inkább hagyom.
2018. szept. 9. 07:23
 12/13 anonim válasza:
Az én legénykém nagyon érzékeny a bubikra még most is 7 hónaposan, ha gázas még a tápszert is elutasítja, megfigyeltem, hogy ha botmixerrel csinálom neki a pürét gázasabb lesz a fiam mint ha villával vagy szitán töröm át s úgy adom, elnézve az én extra érzékeny bubis gyerkőcömet én igazat adok anyósodnak, lehet azokat a babákat nem zavarja meg akiknek nincs bajuk a gázzal, de az olyanokat mint az enyém még egy plusz vékony purc is kikészít.
2018. szept. 15. 08:58
 13/13 anonim válasza:
08.58 igaza van. Babák válogatják. Tapasztalatból tudom. Mikróban lehet melegíteni csak nagyon el kell utána keverni. Nehogy túl forró maradjon a kaja.
2018. szept. 17. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!