Nem csípôs, de fûszeres ételt adnátok másfél évesnek?
Figyelt kérdés
Krémleves, van benne curry, gyömbér, fokhagyma. Megkóstolta és nagyon ízlik neki, csak félek, hogy fájni fog a hasa tôle.
Vagy ennyi idôsen már nem valószínû?
2018. szept. 5. 11:42
1/5 anonim válasza:
Miért lenne bármi baja is? Éppen idösezrü lassan a családban megszokott étrendre és füszerezésre szoktatni, különben késöbb sok gondja lesz.
Ezek közül egyik sem problémás füszer, mindegyik inkább az emésztést segíti!
Ekkora gyerek már mindent ehet, amit a felnöttek (egész eröset ugyan nem adnék, de a világ nagy részén életfontosságú az erös étel, ezért egész kicsik is kapják és semmi bajuk töle).
2/5 babyboom567 válasza:
A férjem meg anyósom nagyon csípősen eszik mindent.És néha a férjemmel azon gondolkozunk,hogy lehet a gyerek nem érez ízeket, mert olyan nagyon csípőset is simán megeszik, amire már a férjem is azt mondja,hogy csíp.
3/5 anonim válasza:
Persze ezeket már régen lehetett volna, szokja az ízeket. Van egy nepáli barátnőm, ő mesélte , hogy náluk már az egész apró gyerekek is olyan csípősen eszik az ételt, amit egy európai felnőtt sem bírna megenni. Mindet csak megszokás kérdése.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Evett egy jó adagot, most alszik.
Ha nem lesz gond, úgy tûnik szeretni fogja az ilyesmit. :)
2018. szept. 5. 13:13
5/5 anonim válasza:
Ezeket a fűszereket én is használom és már 1 éves korában adtam a lányomnak, mondjuk nem fűszerezek semmit agyon, mert nem szeretem, csípőset se eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!