Blw-s anyukák! Mit tesztek ha kiüti valami a babát?
Tudom, hogy mindent "babásítva" főztök.. De mégis.. És ha kiüti, akkor honnan tudod, hogy melyik hozzávaló volt?
Én emiatt maradtam a pépes ht-nál..
Pont onnan, mint a pépesnél: mindig csak egyféle új ételt vezettem be. Ez azért nem úgy megy, hogy kiveszi a hűtőből, amit akar. (De volt már erre is példa.🤣)
Példaul: 14 hónapos. Vettem epret. Megkínáltam vele. Elsőre nem annyira jött be. Egy falat után rázta a fejét. Másnap evett két szemet. Se pötty, se más gond. Legközelebb hagytam, hogy annyi epret egyen, amennyi jól esik. 4-5 közepeset eltüntetett.
Annyi a különbség, hogy megmosom, odateszem az etetőszék tálcájára, és majd elveszi. Ügyesen harap és rág, a puha gyümölcs nem kihívás.
Nem kell neki mindig, mindenből adni, amit a család eszik. Felkínálod a lehetőséget, hogy ő döntse el, hogy mit eszik. De azt te szabod meg, hogy mi a választék.
Csirkét és zöldséget például pépesen is elég korán be lehet vezetni. Tehénejet én se adok még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!