Hogy is van ez az étkezés kiváltása?
En úgy csináltam, hogy minden étkezés után megkínáltam szoptatással is. Ha kért, szopott is, főleg szerintem a folyadék miatt. Persze vizet is kínáltam, de kb 10 hónapos koráig nem ivott valami sokat...
Ha már nem kér cicit, akkor kiváltottad az étkezést.
5 hónaposan nem kell sietni a következő étkezés bevezetésével szerintem.
Egy 5 hónapos jó, hogy szopni akar, utolsó! Dehogy lesz elrontva, ha evés után cicit is kap. A hozzátáplálás fokozatos kell, hogy legyen.
Kérdező, attól nem lesz kevesebb a tejed, ha vizet is kínálsz a babának. Az enyém 15 hónapos, még naponta háromszor szopik, pedig nyilván eszik mindenfélét, és iszik is rendesen.
Mi is kb ennyi idősen kezdtük, de egy rendes adagot kb 8 hónapos korában evett meg a fiam. Kezdtük az ebeddel, zöldséggel, aztán uzsonna gyümölcs, utána tízórai, vacsora, reggeli lett utoljára kiváltva.
Ha nyűgös a cici miatt, szoptasd meg, még csak 5 hónapos.
Annak viszont örülj, hogy szívesen elfogadja az új izeket.
Kínáld nyugodtan cicivel. Étkezést nem kell kiváltani, ha sokáig akarsz szoptatni.
Itt nincs kell semmi nincs kőbe vésve. Azt is csinálhtod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!