Farkinjo kérdése:
Kislànyunk most 7 hónapos, mammáljuk neki ez ételeket, mit gondoltok erről? Barátok furcsán néztek ránk
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 11:56
2/41 anonim válasza:
Hogy mit csináltok?
Nem csodálom hogy furcsán néznek rád, ha nekem mondanád hogy mammálod az ételt én se firtatnám inkább..
3/41 anonim válasza:
Mi az hogy "mammáljuk"? Elárulod?
4/41 anonim válasza:
Ezt úgy érted, hogy amikor adod neki az ételt, azt mondod az ételre, hogy mámmá? Ezt én is hallottam már. Én nem lepődnék meg, ha ezt hallanám.
5/41 A kérdező kommentje:
Mifelénk így hívják hogy mammálás, arra gondoltam hogy megragom az ételt és úgy adom a kicsinek
2018. máj. 10. 12:06
6/41 anonim válasza:
Undorító...
Nincs turmixgéped?
Vagy lusta vagy neki megfelelő ételt készíteni?
Egy 7 hónapos még egy csomó mindent nem ehet.
SZóval vagy azt furcsállják, hogy már mindent adsz, vagy hogy 7 hónaposoknak való kaját esztek ti is...
Meg persze ez az előrágás. Undorító.
Én is furcsán néznék rád.
7/41 anonim válasza:
Az azért elég dúrva szerintem. Miért nem pépesíted, mint a többiek. Én is furán néznék.
8/41 anonim válasza:
Erősen javaslom, hogy nézz utána egy fogászati oldalon, hogy ezzel örök életére tönkreteszed a gyerekeid leendő fogát.
9/41 anonim válasza:
Ez szerintem is undorító. Azt hittem, hogy csak úgy nevezitek az ételt.
10/41 anonim válasza:
Szerintem nem nagy dolog egy turmixgeppel vagy botmixerrel puresiteni neki... hat en tuti nem ragnam neki elo undi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!