Glutén bevezetés hogyan?
Figyelt kérdés
A babám 6 hónapos múlt.Eddig barackot répát almát és édesburgonyát kapott.Az almát és répát elhagytuk mert nagyon szorulásos lett tőle.Úgy tudom,hogy a glutént már ilyenkor el kell kezdeni bevezetni a későbbi allergia miatt.Tegyek egy kávéskanál lisztet a gyümölcshöz?Vagy 1-2 tésztát turmixoljak hozzá?Ti hogyan csináltátok?Tanácstalan vagyok.2018. ápr. 21. 16:05
11/13 anonim válasza:
Nyers lisztet nehogy adj neki!!! Mi felnőttek sem eszünk és nem is egészséges.
A mi védőnőnk is a fél babakekszet mondta. Nem számít hogy hány összetevője van hiszen babáknak gyártották. Árra figyelj hogy tojást ne tartalmazzon.
12/13 A kérdező kommentje:
rendben akkor babakeksz lesz.lehet kicsit túlizgultam a dolgot.ment a zöld kéz mindenkinek.🤗
2018. ápr. 21. 22:09
13/13 anonim válasza:
Milumil 7 gabonás pépet adok neki. Nincs benne hozzáadott cukor, mint a legtöbb babakekszben. Vagy a zabliszthez reszelhetsz almát meg tegyél hozzá egy kis olivaolajat, gyúrd össze és süsd ki kis korongokban. Kész is a babakeksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!