Gesztenye bevezetése hogyan?
Fagyasztott részen vegyél, egész szemek vannak benne.
Amivel akarod, lehet almával vagy husival, krumplival.
Én a fagyaszottat írtam, az nem massza hanem egész szemek vannak benne, az interspárba szokott lenni
ez ugyan nem massza, de ezt is tudod pürésíteni ha teszel hozzá pl almát.
Én vettem gesztenyét, kicsit bevágtam a hegyes végét és megfőztem kb. 20 perc alatt. Kiadagolva lefagyasztottam, frissen szoktam almához, céklahoz vagy krumplihoz keverni.
A fagyasztott szemes verzió elképesztően drága.
Tesco, Auchan tuti. (valaki kérdezte hol lehet natúrt venni).
Én imádom a sült gesztenyét, de már fürdötünk be vele szezonban, hogy nem volt az igazi, meg hibás volt, vagy hogy mondjam és kívülről nem is látszott. Meg én nem szeretem a nagyon macerás és amúgy másra semmire se jó kajákat úgy bevezetni, hogy akkor elszarolok vele és megfőzök két szemet... Érted, annyit (se) eszik meg szegény, rajta kívül olyan formában nem tudok más kezdeni vele, nekem erre a fagyasztott jobban bejött. Főleg mikor belefektetsz a nyamvadt gesztenyébe egy csomó engergiát, tegyük fel még nem is rosszat fogsz ki, aztán annyit csinál, hogy kitolja a nyelvével. Ez olyannál nem zavar, amiből csak lecsípek neki is belőle, de ha csak ezért szarolnék két szem kemény gesztenyével. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!