Semmi nem ízlik neki. Hogy lesz ebből hozzátáplálás?
6 hónapos, anyatejes baba.
A melegre tekintettel kínálgattam kis teával, almalével, őszibarack lével. Próbáltam krumplipürét anyatejjel elkészítve.
Kínáltam kanállal, és cumisüvegből.
Semmit nem fogad el. Már fordítja el a fejét, ha látja a kanalat. Úgyhogy most anyatejet adok neki a kanállal, hogy ne utasítsa el legalább a kiskanalat.
Semmi nem ízlik neki, csak a cici kell. Szerencsére elég neki a tejem.
De lassan kezdek aggódni, hogy hogy lesz ebből hozzátáplálás.
Mindent só és cukor nélkül kapott, és ezen nem is fogok változtatni.
Hogy szerettethetem meg vele az ételeket?
Szerintem egyszerüen az étel állagával van baja. ìgy jó, hogy kanalaztatod.
En mondjuk nem helyslem a gyümölcsök adását 7 hós alatt, így répával kezdtük. A krumpli meg magában elég "száraz" Próbáld meg a föttrépát vagy a sütötököt, ezek édeskések és folyékonyabb is a püré belöle.
Nekem is a sütőtök jutott eszembe. Annyira finom édes illata van - és ízre is édes.
Ami még eszembe jutott: vannak azok a gyümölcstartó "kapszulák" amiket a baba rágni tud és ahogy rág, úgy passzírozza ki a gyümölcs levét-velőjét ha olyan a gyümölcs. Lehet úgy érdekesebb az íz, bár hosszútávon szerintem kanál ellenes dolog lehet..
11 honapos korig semmit nem fogadott el.
Nem kell rohanni, ha erett lesz ra, elfogadja.
Írtam, hogy a krumplit anyatejjel adtam. Frissen lefejtem egy keveset, langyos törtkrumplival majdnem folyékonyra kevertem.
Nem hiszem, hogy az állaga a gond, mert a folyadék se kell neki.
Az etetőhálót én nem is tartom praktikusnak, és mivel nem is cumizik, szerintem ez se érdekelné.
Valószínűleg ha a ciciből jönne a krumplipüré vagy az almalé, úgy jó lenne. :(
Az anyatejre is húzza az orrát, ha kanállal adom. :(
Tipikus pasi: ha csak látja a cicit, már vigyorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!