Ötleteket keresek 9 hónaposnak uzsonnára?
Figyelt kérdés
Eddig három étkezést váltottunk ki, reggel és este szopizik. Tízóraira gyümölcsöt kap, ebédre főzeléket, az uzsonnával mindig bajban vagyok. Ti miket szoktatok készíteni?2018. ápr. 11. 19:56
1/3 anonim válasza:
Tejpép,babamüzli,zabkása házilag gyümölccsel, üveges babaételek között is vannak desszertek, én ezeket adtam uzsira ennyi idősen.
2/3 anonim válasza:
Joghurtot szoktam vagy egy kis sinlac péppel vagy banánnal vagy magában.Attól függ mikorra jön ki az evés az estihez képest, mennyire lakjon jól.
3/3 anonim válasza:
Tejpép,gyümölcsös rizs,gríz (vízben főzve) fahéjjal vagy joghurttal a tetején,gyümölcs
Én ezeket szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!