Adhatok az 1 évesemnek Rio Mare Paté krémet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy én magam is elkészíthetném, de így is egész nap az ő ételeivel pepecselek, legalább azzal ne kelljen, ami nem fő étkezés (tízórai, uzsonna).2018. ápr. 2. 12:04
1/6 anonim válasza:
Én másfél évesnek adtam, csak nem ette meg.
2/6 anonim válasza:
Ha az aroma nem zavar és az, hogy még 50 %-nyi tonhal sincs benne, a többi kukoricaolaj, keményítő...
4/6 anonim válasza:
Adhatsz! Én kb 10 hónapos korában adtam először, azóta is nagyon szereti. Volt pár hét mikor nem volt hajlandó csak azt reggelizni.
5/6 anonim válasza:
Nem semmi milyen kaják vannak. Én ha lenne rá lovém ilyesmire tuti adnék a gyereknek. Hadd szokja a luxus kaját. Szerintem adjad neki!
6/6 anonim válasza:
Szerintem is adhatsz neki, semmi baja nem lesz. Én még bolti krémtúrót is adtam a gyerekeimnek, hú, de rossz anya vagyok. Most 8, 7 és 4 évesek a gyerekeim képzeljétek még zacskós spagettit is esznek és a 4 évesem imádja a carbonarat. Munka után mire hazaérük oviból, suliból 17 órakor, nem fogok még 2 órát főzni, mellette meg házit csinálni a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!