Hozzataplalas megkezdése?
Figyelt kérdés
Kisfiamnal megkezdtem a hozzataplalast almával. Az alma leve ízlett neki szívesen ette. A puret nyersen majd másnap a megsütöttet is kotorta ki a nyelvével, feltételezem meg nincs kész a hozzataplalasra.
Hogyan tovább? Két hét múlva ujraprobalnam, addig mit csináljak? Kapja továbbra is a pár kanál levet szoptatás előtt? Ne kapjon levet se csak a tejet és ha újra kezdjük próbáljuk újra az alma levével? Ne várjak hanem próbáljam barackkal már holnap?
2018. márc. 5. 11:13
11/11 A kérdező kommentje:
Számomra hasznos is volt a válasz, elolvastam az ajánlást.
Én arra jutottam, hogy nem érett meg és nem az ülni tudás/nem tudás miatt. Kipróbáltam támasztva tud ülni, de meg kitolja a falatot. Erőltetni nem figom, értelme se lenne. Majd két hét múlva újra pribaljuk.
2018. márc. 6. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!