Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikor lehet tápszert váltani?...

Mikor lehet tápszert váltani? Lehet egyáltalán olcsóbbra váltani?

Figyelt kérdés
Jelenleg 3 hós a kisbabám. Beba Ha start-ot eszik sajnos egy hós kora óta. Szerencsére nem volt gond ,nem volt hasfájós tőle. Viszont nem lehet valami más tápszerre váltani? Szoktak ilyet? Vagy végig egy tápin nevelkednek? Doki bácsitól szégyenlem megkérdezni,mert olyan gáz lenne hogy az ára miatt kérnék más receptet. Volt már valaki így? Kérlek szépen ne támadjatok.
2018. febr. 28. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

"Csak ha váltasz beba pro 1-re, 6 hós kortól nem írják ki"

Ez meg kell kérdezni a gyerekorvostól, a miénk minimum 1 éves korig kiírja, direkt kérdeztem. Orvosfüggő... :(((

2018. febr. 28. 14:24
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Az én fiam is 3 hónapos. Születésétől kezdve Beba HA-t evett. Kb 1 hónapja váltottam Babylove-ra és nem kértem ki az orvos véleményét sem. Nincs tőle semmi baja.
2018. febr. 28. 15:13
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
Kedves 6-os, ha nekem címezted az kommentedet, sajnos pontosan tudom mi való allergiásoknak és mi nem, és szerintem a HA tápszereket a kérdezőnek se kell bemutatni, hiszen ezt kapja a babája. HA tápszer meg nem olcsóbb a HA tápszernél :D (bukós és allergiásoknak való tápszerek viszont igen, mivel ez volt a kérdés....)
2018. febr. 28. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
5-ös voltam amúgy
2018. febr. 28. 15:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem szégyen hogy szeretnél olcsóbb tápszert. Az én kisfiammal is sok mindent kipróbáltunk, végül a beba laktózmentes vált be. Egy 400 grammos doboz kb 3 nap és 2400 forint, nem támogatott tápszer. Nem laktózérzékeny a fiam, de extrém hascsikarós újszülött volt, minden pukival megküzdött, így a tejcukor kiiktatása sokat segített. Alig vártam, hogy elérje a 4 hónapot, akkor már kiválthattam 2 étkezést beba sinlackal. Arra van recept és a bukásokon is segített. Most hogy már 5 hónapos mertem változtatni és kipróbáltuk a Milupa szenzitív 1-est. Azon is van támogatás és eddig lekopogom bevált, de már rég nincsenek hasfájós gondjaink. A helyedben még kivárnám ezt az egy hónapot, utána könnyebb lesz.
2018. febr. 28. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért pontoztatok le a 6os valaszolot? Azért mert ezt nem tudtátok, még igaza van!
2018. febr. 28. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki a nestle lactogen harmonyt. Receptre talán 900 Ft. Egy dobozzal nem olyan drága, hogy ki próbáld.
2018. febr. 28. 19:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Én mindnekinek zöld kezecskét küldtem. Aranyosak vagytok.köszönöm szépen a válaszaitokat :) Eddig sose volt hasfájós meg bukós se hál istennek. A bőre is szép volt mindig, nem pattogzott ki. Mindenesetre várok még egy hónapot. Utána majd megpróbálok mást. :)
2018. febr. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!