9 honapos baba vacsira nem keri a tapszert?
Figyelt kérdés
Mar eszik szinte mindent holnap pl tejszines csirke lesz ebedre. Egyedul vegetasat, pirospaprikasat nem adok neki meg nyilvan szalonnat, kolbaszt stbt se eszik. De jobban preferalja a felnott kajat, mint mikor neki fozok kulon. Ezert hozza alkalmazkodok igaz nem hasznalok vegetat semmibe a huslevesbe is pl egesz borsot teszek, petrezselymet es ennyi. A bors atmegy a szuron, eheti a levest a zoldseggel. Nagyon jo evo. Multkor is dedinel voltunk, ettem piskotat, mert nagyim azt sutott es az egyik kettetort neki de ugyis feltekerte es az egyik pici darabot ledobtam. Leultem mellejuk enni es a lanyunk kikapta a kezembol es betomte a szajaba! Oda is zoldbabos csirket vittem neki, de a rakott csirke jobban erdekelte. A tapszert ma nem kerte vacsira. Reggel megette. Mit javasoltok helyette?2018. febr. 7. 18:45
1/10 anonim válasza:
Csak a kérdésre fogok válaszolni. Lehet nem éhes. Ízesített tápszer? Tejpépet eszik? Napi fél liter tejalapú kell. Vagy becsempészheted ételbe a tápszert. Ilyesmit adsz neki, hogy natúr joghurtba gyümölcs? Tápszer lenne az ideális napi fél liter de a torkán úgyse tudod lenyomni.
2/10 A kérdező kommentje:
Rendes joghurtot kap. Es mielott lehordana barki, 3 orvos es egy vedono mondta, hogy adhatok neki jogobellat. Tejszint is kap 2hetente 1x. Turot is heti 2x. Tejpepet nem kapott sose. Tegnap se nagyon kerte. Van ez a jo ejt tejital vagy mi.. ? Esetleg?
2018. febr. 7. 20:20
3/10 anonim válasza:
Ha már tejszint adsz, teljesen mindegy, ha tejet is kapna. (Tejszint sok táblázat 3 éves kortól írja.....) meg tojást is kap, nem is értem, mit izgulsz a tejen.
1-es voltam
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy már unja. Adj neki mást vacsira. Lényeg, hogy meglegyen a napi kálcium bevitel. Azt lehet más tejetrmékkel is.
5/10 A kérdező kommentje:
Tejszint a vedono mondta. Tejet 1 eves kor utan javasolja akkor is a kecsketejet mert lesz kiskecskenk es utana lesz tej majd. Hogy jobb, mint a tehentej. Abbol is inkabb a piaci hazit adnam.
2018. febr. 7. 20:49
6/10 A kérdező kommentje:
Tojasbol csak sargajat eszik.
Jo ejt tapszer jo a celra?
2018. febr. 7. 20:50
7/10 anonim válasza:
Mi is hasonló problémával vagyunk bár én még nagyon fűszertelenül főzök külön neki 8 hós.
Már kb 5 tápszert próbáltunk sőt a jó éjt tápszert is pont az előbb öntöttem kb 100ml t a csapba mert az sem nagyon kell neki kb 150ml tápszert iszik de a főzrléket szereti.
Tejpèpet adok azt viszont megeszi pl nestle kekszes milupa jó éjszakát gyümölcsös, milupa sárgabarackos.
Próbálj ki tejpépet lehet a kanalas kaját jobban szereti
8/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi holnap veszek
2018. febr. 7. 21:21
9/10 anonim válasza:
Egy ekkora gyereknek nem kell tapszer mar.. Enyem 3honpos koraig ette csak masik egyaltalan nem ette.
10/10 anonim válasza:
Az én babám csak éjszaka fogadja el a tápszert igy ő este is és reggel is tejpépet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!