Miert razza ki a hideg a darabos etelektol?
Azért ez nem ilyen egyszerű kedves első. Én pl hamar elkezdtem, mégse tanult meg rágni a fiam pedig már 13 hónapos..
Szóval szerintem ne aggódj, van még időtök. A fiam bár mindent megeszik, de mindent rágás nélkül. Még a cukorborsó is egészben jön ki...
A védőnő nekem azt mondta, ha másfél évesen még nem megy semmi ilyen, akkor kell "intézkedni". Amit tenni tudsz, hogy próbálkozol, de nem erőltetsz. Megtalálod azt az ételt amit szívesen eszik darabosan. Pl reszelt alma vagy az almáspite alma része, bármi. És akkor tud gyakorolni.
Még nincs elkésve, ellenszemben azzal akinek még 13 hósan sem rág. Fiam sem tudott kiderül, hogy levoltak tapadva a rágáshoz szükséges izmai. Kétszer átmasszírozra dévényes és megoldódott.
De pl. bátyámék fia se evett darabosat, de ő nem is próbálta kiköpni, volt, hogy majd meg fulladt. Késöbb kiderült autista. Szóval sok minden lehet.
7.5hós fiam öklendezik a darabostól.
Én nem erőltetem mint ahogy semmi mást sem majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!