Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Télen hol vesztek, és milyen...

Télen hol vesztek, és milyen gyümölcsöt? (9 hónapos)

Figyelt kérdés

Nem voltam előrelátó, már nagyon bánom, hogy nem raktároztam be a fagyasztóba. :-( Ami volt, mostanra elfogyott.

A piacon tudok venni almát, körtét, fagyasztottból szilvát, meggyet. Heti egyszer adok banánt. De még mit? Attól félek alma-körte undora lesz, mert azokat mindenhez kevernem kell. Ezen kívül fagyasztva csak epret, zedret, málnát, áfonyát látok, de azokat még nem eheti.

2017. dec. 12. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Ezeken kívül vegyél üvegeset, tele vannak a korának megfelelő vitaminnal, van ezerféle ízű/fajtájú és nem kell pepecselned a turmixolással.

Hozzákeverhetőek natúr joghurthoz,tejpéphez is ,müzlivel/keksszel is dúsíthatod és akkor önálló étkezésként is megállja a helyét.

2017. dec. 12. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Keverd sütőtökkel! Most van szezonja, és jól megy a gyümölcsökhöz.

De az alma-krumpli is ízleni szokott nekik.

Próbálj ki több kombinációban gyümölcsöket.

Attól pedig nem kell félni, hogy megunja. Sokáig csak tejet vagy tápszert kapott, és azt se unta meg. Ehhez képest az is változatos, ha csak egyfélét kap. ;)

2017. dec. 12. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én annó meggyet, cseresznyét, körtét, szilvát fagyasztottam, alma mindig van itthon. A többi ízt üvegesben kapta. Egyébként üvegesből valamiért mindig többet evett, mint amit én csináltam.
2017. dec. 12. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az üvegeset egyáltalán nem eszi meg. Kidobtam már vagy 10 üveggel, egyik se kellett, semelyik márka, semelyik íz.
2017. dec. 12. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Piacon karfiolt, brokkolit (180-200 ft) almat (3000-ert vettunk 20 kg-t) szilva van meg a fagyoban, ha elfogy, fagyasztottat veszek az auchanbol, meggyet is, zoldbabot, mindent a fagyasztoladabol veszek.. kortet mindig kapunk, a tobbi pedig uveges pl barack. Ezt nem lehet fagyasztottan kapni, a konzerv pedig tartositott.
2017. dec. 14. 07:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én fagyasztottam le őszibarackot de nyugodtan adhatsz sütőtököt,szeretik a babák mert édes :) alma-krumpli,alma-répa,sütőtök-alma,répa-krumpli....ilyenkor sajnos gyümölcs csak alma banán körte van,de én pl nem adnék üveges ételt a babámnak,inkább előre fagyasztok le amit készítek és az tuti tartósítószer mentes.
2017. dec. 19. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!