Milyen botmixer ami tényleg jól pépesít mindent pl almát illetve ami egy babának kell?
Figyelt kérdés
Konkrét màrkát is írhattok. Egyelőre Braun Multiquick típussal szemezek.2017. nov. 1. 18:45
1/8 anonim válasza:
Én Russel Hobbst hasznâlok, de mondjuk almát nem szoktam pêpesíteni, azt reszelem. Mással nem volt gond.
2/8 anonim válasza:
Almát reszelni kell, lehetőleg üveg almareszelővel.
Nyersen semmilyen botmixerrel nem pürésíted, max. párolva.
3/8 anonim válasza:
Te írtad a múltkor, hogy a nyers almát nem pépesíti a botmixered? Ezért ne vegyél újat, mert egyik sem fogja. Nem arra való a botmixer. Turmixolásra meg bármelyik jó, a legolcsóbb is.
5/8 anonim válasza:
Hülyeség, hogy bármelyik jó. Volt olyanom ami még az epret, banánt sem vitte szét, csak küszködött. A Russel Hobbsra szavazok én is. Kb. 6000ért vettem és mindent szétcsap, szép homogén babakaját tudok csinálni. Még a nyers csirkemellett is gond nélkül pürésíti (csirkemell sonkához). 4 fokozatos, az egyik a babakajához való. Nagy teljesítményűt vegyél.
8/8 A kérdező kommentje:
Kaptam egy philipset és nyersen is viszi az almát hibátlanul pürésít.
2017. nov. 5. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!