Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Húst mivel pépesítetek babának?

Húst mivel pépesítetek babának?

Figyelt kérdés
Nekem botmixerrel darabos lett, vagy inkább mocsingos. Nagyobb adagot akartam csinálni, amit le is fagyasztok kis porciókban. Mondjuk így is lefagyasztottam, mert a zöldségpürével majd gondolom szépen össze tudom turmixolni, csak kíváncsi vagyok ti hogy oldjátok meg a húspépesítést?

#botmixer #turmix #húspép
2014. jún. 23. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Én botmixerrel szoktam és mindig teljesen pépesre szét tudom turmixolni. A főzőléből raktál hozzá egy kicsit?
2014. jún. 23. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Pici vizet hozzá kell tenni a főzőléből. Én mindig jégkockatartóba porcióztam, és az etetéseknél csak kivettem egy kockát, ami kb 1 perc alatt kienged.
2014. jún. 23. 09:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Adtam hozzá főzőlét, arra is gondoltam a botmixer rossz fajta, sima tesco-s.
2014. jún. 23. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Én fel szoktam kockázni a husit, megfőzöm, és úgy fagyasztom le.

Aztán mikor fő a zöldség, kiveszek egy-két kockát, és mikor majdnem kész, bedobom a zöldségek közé, kienged, át is melegszik, és a zöldségekkel együtt már pikk pakk le lehet turmixolni.

2014. jún. 23. 10:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! :)
2014. jún. 23. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
konyhai kisrobotgéppel turmixolom.
2014. jún. 23. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy csinálta, ahogy a négyes írta! Nyersen pici kockák a fagyóba, sima zacskóba, főzéskor meg bele a zöldség mellé nyersen, pikk-pakk megfő.

Utána turmixgéppel pépesítettem, a zöldségekkel és a főzőléből annyival, amennyi kellett. Nekem is sima tescos turmixom van, tökéletesen homogénre turmixolta, olyan volt mint a bébiétel :-)

2014. jún. 23. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, azért nem főve tettem el, mert olyan furi íze-állaga lett, amikor elővettem. Szerinetm jobb frissen főzni.
2014. jún. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!