A glutén diéta elkezdése után mennyi idő múlva számíthatok a tünetek megszűnésére?
Figyelt kérdés
5 éves a gyermek. És nála puffadás és hasmenés a tünet, de folyamatos bekakálás, fél évvel ezelőtt még hurkakaki volt, semmi gond nem volt :( Azóta tart a kálvária, először mindenki pszichés bajra gondolt, csak azzal foglalkozott sajnos. :( Én kezdtem nyomozásba.2017. jún. 25. 09:22
1/6 anonim válasza:
Nálom és a gyereknél kb. 3 nap kellett a hatáshoz, de a többség 3 hónapot mond. Pár hónap kell, mire minden kiürül a szervezetből azthiszem.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! nálatok hogy derült ki? volt súlyos kakiprobléma? ha igen anyaként hogy bírtad? nekem kész vannak az idegeim, de látom a fényt legalább...
2017. jún. 25. 11:01
3/6 anonim válasza:
Ugyan ez de nagyobb 16 éves "gyereknél".
De nem a glutén volt a gond hanem a tojás. Amiben glutén is volt a glutén volt abban tojás is. 150 ezres vérvételen derült ki ez.
4/6 anonim válasza:
Nálunk is a kakiprobléma kapcsán derült ki. Az volt a meglepő, hogy a diéta hatására, még a magatartása és a figyelme is sokat javult.
Én is elkezdtem a diétát, és ugyanezt tapasztaltam. Lenyugodtam, nem lehet felbosszantani stb. Lehet, hogy nálam is van allergia, vagy intolerancia, de én még kivizsgálás előtt állok.
Tojás és rozs allergiát már korábban kimutattak nálam.
5/6 A kérdező kommentje:
mi most jöttünk haza nyaralásból, nem részletezem , mit éltünk át, de legalább kisgyerek boldog volt. Velem mindenáron el akarták hitetni, hogy pszichés baja van, szorong. De akkor visszatartaná a székletét, nem folyamatosan jönne belőle. Szerencséten már nagyon szégyenli magát. És olyan zavaró szaga van, nem is kakiszagú, hanem sokkal bűzösebb.
2017. jún. 25. 13:52
6/6 A kérdező kommentje:
2.,3., válaszoló mennyi idő telt el a diéta kezdetétől, míg rendeződött a pocak, de legalább is elmúlt a hasmenés?
2017. jún. 25. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!