Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikor jön vissza a baba éjtvágya?

Mikor jön vissza a baba éjtvágya?

Figyelt kérdés

3 hétre rá , hogy elkezdtük a hozzátáplálást kezdett jönni a foga. Azonnal megcsappant az éjtvágya. Sehogy sem akar szilárdat enni, csak tejet akar inni.

Már olyan jól evett szilárdat az elején hogy volt amikor csak 5o ml tejet ivott utánna. Lehetett látni hogy egyre tobbet eszik és hagyja el a tejet....

De most olyan rosszúl állunk mint még soha. Eszik 3 kanállal és utánna sír, nem akar többet . És biztos nem azért mert nem ízlik neki, mert akkor fintorogna ahogy az elején csinálta.

2017. máj. 30. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Éjtvágya?????
2017. máj. 30. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Éjtvágy?? Mivel kétszer is így írtad, nem elütés, hanem nem tudod, hogy az étvágy. "j" nélkül. Mint az étkezés, étel. A foga miatt van amúgy, türelem.
2017. máj. 30. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Ez azt jelenti, hogy mikor fog éjjel aludni? :D
2017. máj. 30. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Úristen! "Éjtvágy"?? Az meg mi a fenét jelent? Mondd,hogy nem magyar vagy hanem,felig román.
2017. máj. 30. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Most tényleg ez a legfontosabb?! Bezzeg érdemi segítséget nem adtatok... De szuper, hogy itt mindenkinek tökéletes a tudása és a helyesírása...

Csak mondom, hogy az előző meg rossz helyre tette a vesszőt, és hiányzik némi ékezet is. És MAGYARBAN szóközöket is használunk az írásjelek után.

"Mondd,hogy nem magyar vagy hanem,felig román."

Mondd, hogy nem magyar vagy, hanem félig román.

Szóval először a gerendát, ha már segíteni nem akartok...

Én szeretnék, de sajnos még csak terhes vagyok.

2017. máj. 30. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
ha véget ér a nappal...jön az éjtvágy.
2017. máj. 30. 22:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Tenyleg nem vagyok 100% magyar .

De attol meg nem azt kertem hogy kijavitsatok a hibaim.

Amugy kossz a valamire valo valaszokat.

A kismamanak pedig jo egeszeget.

2017. máj. 31. 08:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a foga miatt van. Gél van neki a kis ínyére? Nem segít? Esetleg rágóka? A lehűtött rágóka jó szolgálatot tehet ha megkapja mikor nem kér több szilárdat a foga miatt. Én még szoktam az ujjammal 'dörzsölgetni' simogatni az ínyét, nagyon hálás tekintete szokott olyankor lenni. (Persze megmosott, fertőtlenített kézzel). Ha semmi bem jön be, nyugi, adj neki több tejet, ha azt kívánja, pár nap és helyreáll a rend, mikor áttör a fogacska.
2017. máj. 31. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
majd amikor elővetted a helyesírási szótárat XD
2017. nov. 12. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!