Mikor jön vissza a baba éjtvágya?
3 hétre rá , hogy elkezdtük a hozzátáplálást kezdett jönni a foga. Azonnal megcsappant az éjtvágya. Sehogy sem akar szilárdat enni, csak tejet akar inni.
Már olyan jól evett szilárdat az elején hogy volt amikor csak 5o ml tejet ivott utánna. Lehetett látni hogy egyre tobbet eszik és hagyja el a tejet....
De most olyan rosszúl állunk mint még soha. Eszik 3 kanállal és utánna sír, nem akar többet . És biztos nem azért mert nem ízlik neki, mert akkor fintorogna ahogy az elején csinálta.
Most tényleg ez a legfontosabb?! Bezzeg érdemi segítséget nem adtatok... De szuper, hogy itt mindenkinek tökéletes a tudása és a helyesírása...
Csak mondom, hogy az előző meg rossz helyre tette a vesszőt, és hiányzik némi ékezet is. És MAGYARBAN szóközöket is használunk az írásjelek után.
"Mondd,hogy nem magyar vagy hanem,felig román."
Mondd, hogy nem magyar vagy, hanem félig román.
Szóval először a gerendát, ha már segíteni nem akartok...
Én szeretnék, de sajnos még csak terhes vagyok.
Tenyleg nem vagyok 100% magyar .
De attol meg nem azt kertem hogy kijavitsatok a hibaim.
Amugy kossz a valamire valo valaszokat.
A kismamanak pedig jo egeszeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!