Mikor ehet a baba olyan etelt amibe fozotejszin van? 8honapos mult turo kefir joghurt sajt be van mar vezetve
Ha eddig nem volt baja a tejtermékekkel és a közvetlen családban sem jellemző az allergia, akkor meg lehet próbálkozni vele, bár a védőnők a zsírtartalma miatt 1 éves kor után ajánlják.
Egyébként főzőtejszín ne legyen semmiben. Olyan ugyanis hogy főzőtejszín nem létezik, az egy méretes átb*szás, egy adalékanyagokkal és cukor tömkelegével dúsított sz*r. Főzéshez használj rendes tejszínt (vagy habtejszínt).
"Olyan ugyanis hogy főzőtejszín nem létezik, az egy méretes átb*szás, egy adalékanyagokkal és cukor tömkelegével dúsított sz*r."
Az a cukrászhab...
"Az a cukrászhab..."
Nem, a főzőtejszínről beszéltem. Számos márka tartalmaz hozzáadott cukrot, de a fő probléma inkább a hozzáadott anyagok, meg egyáltalán az, hogy teljesen értelmetlen zsírtartalommal rendelkeznek.
Karragén mindben van, a habtejszínben is, mert ezzel kerülik el, hogy a zsír és a víz szétváljon. Nem találszo olyat, amiben nincs. Max. az ilyen extra házias, falusias boltokban csak azzal meg az a baj, hogy van egy kb. 3-4 napos lejárati ideje, és jellemzően ki se bírja végig, már a lejárati nap előtt is savanyú, mint az ecet. Nekem volt olyan, hogy a lejárat előtt két nappal is savanyú volt, le is szoktam róla, inkább a csúf gonosz adalékos nagyüzemi, mint kidobott pénz.
A főzőtejszín meg nyilván ártól és márkától függ, én ha vettem is még sose vettem olyat, amiben tejszínen és karragénon kívül volt más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!