Tápszer kiváltása pépre, főzelékre gyümöcsre. Kaptunk javaslatot - ti hogy haladtatok ha ugyanígy javasolták? Többi lent.
Hetek, hónapok az még, nyugi, ne siettesd.
Egyszerre csak egy étkezést akarj kiváltani, elsőre ajánlott a tízórait majd az ebédet. Ha egy fixen megvan, utána jöhet a következő.
Nem hogy hetek: hónapok, mire mindent végigkóstol. :)
Azért kell ezt így elhúzni, mert így tudni fogod, ha valami bántja a pocakot, és akkor azt pár hétig (legalább) kerülni kell. Ha egy-két napon belül több újat kóstolt, nem fogod tudni, mi okoz pl. szorulást.
Az se biztos, hogy mindent szívesen elfogad elsőre.
1,5 éves múlt és még mindig iszik az ebéd mellé vagy helyett tápszert, úgy tud csak igazán jól aludni. :)
Nekem nem gond. Orvos örül. Nem is ritka, idósebb kisgyerekeket is ismerek, akik ugyanígy vannak (meg egy csomó iszsz 2 évest - ha nekik lehet,...).
10-12 hónapos korra jussatok el ide ;)
Bőőven ráértek. Várd meg az idénygyümölcsöket, zöldségeket, azokkal haladjatok. Egyszerre egy étkezést célozz meg.
Én pl így csináltam: először a tízórai, arra gyümölcs, aztán a főzelékek vevezetése ebédre, majd mire az uzsonnához értünk, már jöhettek a tejtermékek: sajt, joghurt, túró...
Köszönöm mindenkinek!!!
Olyan hévvel sorolta az étel fajtákat a gyerekorvos, hogy úgy hangzott mintha már holnaptól így kellene :D De persze biztosan nem így gondolta, nekem sem tűnt életszerűnek, logikusnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!