Eper? Mikortól adtatok?
Figyelt kérdés
Üvegesből olyat, miben van eper is, már kapott. A kérdés a kertben szedett eperre vonatkozik. Olvastam itt olyat, hogy levágta az anyuka a "héját", amiben a magok voltak, és úgy adta a babának, ez így OK? Mert ugye a magok allergizálhatnak, azt meg eltávolítanám. 9 hónapos lesz mire lesz eper2017. máj. 14. 14:47
1/8 anonim válasza:
9 hónapos korától adtam neki, szezonja volt. Nem allergizált
2/8 anonim válasza:
Hámozva már a hozzátáplálás kezdetétől adható. Hámozatlanul egy éves kora után kapott. De nálunk a családban nem igazán volt ételallergia, így bátrabbak voltunk.
A gomba az egyetlen, amit javaslok, hogy 3 éves kora előtt ne kapjon: marha nehezen emészthető és hasfájást okozhat. Nagy baja nem lesz, de a hasi görcsök nem kellemesek egy picinél.
Gyengébb gyomrú felnőttek is rendszeresen rosszul lesznek tőle.
3/8 anonim válasza:
Őszi gyereknek másfél évesen, nyári gyereknek majdnem 2 évesen adtam, egy 1 évesnek még nem okoz oltári traumát, ha kimarad neki az eper. :)
4/8 anonim válasza:
Tavaly még nem kapott. Még nem volt 1 éves
Én is olvastam ezt pucolós dolgot, de feleslegesnek zartom macerát vele....
Eddig nem panaszkodott h csak idén adtam először :)
Meg igazából annyi gyümit lehet adni neki, minek kockáztassak ezzrl
5/8 anonim válasza:
most 9 hónapos a fiam, idén már fog kapni, de a "héját" levágom. nincs allergiás a családban, nem hiszem hogy gond lesz, de semmiből nem tart azt a 2 szemet amit kb megeszik megpucolni.
6/8 anonim válasza:
Áprili a fiam, 2 éves korában kapott először epret.
Nem reklamált, hogy addig kihagytuk.
7/8 A kérdező kommentje:
nálunk sincs allergiás. Azért gondoltam adni, mert ez terem nálunk ebben az időszakban, meg majd a cseresznye, de azt most még nem kap
2017. máj. 14. 17:55
8/8 anonim válasza:
elso fiam 18 hosan kapott,akkor volt szezonja,masodik 13 hos lesz mire megérik, akkor tervezek neki adni,kertbol szepen megmosva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!