Mi az amit már 11 hónapos babátoknak adtatok?
Szigorúan megvártátok a hónapfirdulót,vagy már adtátok hamarabb is az adott termééket. pl tej
árt vagy nem árt 3-4 nappal hamarabb adott termék,mint ahogy a hónapforduló van?
Abból idulok ki,hogy ma adtam fiamnak egy kis tojás fehérjét. Tükörtojást csináltam nagyfiamnak és amit meghagyott abból adtam a kicsinek egy keveset,mert nagyon nézte (eddig neki csak sárgájábül csináltam.)mondom pár nap múlva úgyis 1 éves.
Nem kell 1 egész tojásra gondolni,csak amit nem tudtam leszedni a sárgájáról,abból kapott.
Eddig nem allergiás semmire,nem volt reakció semmi termékre.
Kulfoldon elek, itt sokkal lazabb minden ( nincs is annyi allergias ! ) , igy ezt kovettem.
Par nap meg nem szamit semmit, gondolod, hogy ha majus 5. en meg nem erett az emesztorendszere, akkor majd majus 8. an hirtelen az lesz?
A 10 hónaoposom currys csirkét es gyrost is kapott már és a mandulatejes kakaómba is beleszörcsöl. 6 tojásos piskóta is csúszik. Imádja mindet.
Ízetlen bébikaja, házi pépek, spenót,tökfőzelék fúj, nem lehet beletömni csak ha jól megsózom,fűszerezem azokat is.
Simán bírja a bélése.
Igaza van.
Kérem a nulla százalékomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!