Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mi az amit már 11 hónapos...

Mi az amit már 11 hónapos babátoknak adtatok?

Figyelt kérdés

Szigorúan megvártátok a hónapfirdulót,vagy már adtátok hamarabb is az adott termééket. pl tej

árt vagy nem árt 3-4 nappal hamarabb adott termék,mint ahogy a hónapforduló van?

Abból idulok ki,hogy ma adtam fiamnak egy kis tojás fehérjét. Tükörtojást csináltam nagyfiamnak és amit meghagyott abból adtam a kicsinek egy keveset,mert nagyon nézte (eddig neki csak sárgájábül csináltam.)mondom pár nap múlva úgyis 1 éves.

Nem kell 1 egész tojásra gondolni,csak amit nem tudtam leszedni a sárgájáról,abból kapott.

Eddig nem allergiás semmire,nem volt reakció semmi termékre.

2017. máj. 6. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Mindent. Én nem a magyar ajánlásokat követtem, főleg azért, mert a magyar ajánlások a nagy nyugati országok ajánlásait követik, csak nagyon lemaradva. Úgy voltam vele, hogy biztos nem fogom kivárni, míg itt is észreveszik azt, amit angolok, amerikaiak, ausztrálok stb. már (akkor) pár éve alkalmaznak. Én megrendeltem anno az Amerikai Gyermekorvosok Szövetségének erről szóló könyvét, és azt követtem.
2017. máj. 6. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Pár napon nem vaciláltam sosem, ha épp úgy adódott adtam neki amit mi ettünk.
2017. máj. 6. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kulfoldon elek, itt sokkal lazabb minden ( nincs is annyi allergias ! ) , igy ezt kovettem.

Par nap meg nem szamit semmit, gondolod, hogy ha majus 5. en meg nem erett az emesztorendszere, akkor majd majus 8. an hirtelen az lesz?

2017. máj. 6. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Pár napból én nem csináltam problémát. Sőt, narancsot kb 2 héttel szülinapja előtt kapott. Egyébként követem az ajánlásokat, ráadáaul a szigorúbbakat, de pár nap esetleg 1-2 hét az semmi. Tojásfehérjét amelyik baba bírja az első szülinapján, 1 héttel előbb se fog gondot okozni..
2017. máj. 6. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

A 10 hónaoposom currys csirkét es gyrost is kapott már és a mandulatejes kakaómba is beleszörcsöl. 6 tojásos piskóta is csúszik. Imádja mindet.

Ízetlen bébikaja, házi pépek, spenót,tökfőzelék fúj, nem lehet beletömni csak ha jól megsózom,fűszerezem azokat is.

Simán bírja a bélése.

Igaza van.

Kérem a nulla százalékomat.

2017. máj. 6. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 11 honapos a kisfiam.masodik gyerköc.Én minden adok neki.Még a pizzankbol is evett,mondjuk en lazan kezelem ezt.mindenbol eszik amit fozok legyen az porkolt nokedlivel vagy barmi más,persze nem halalra füszerezve,borsózva.a bebykajakat utalja.
2017. máj. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!