Mi a velemenyetek a reggelire adott tejpeprol, amibe neha gyumolcs is kerul?
A 11 honapos fiamnak inkabb a mi reggelinkbol adjak( sajt, amit egyelore csak reszelve eszi a fozeleken, pastetom, vaj, amiket nem igazan tartok szamara a legjobb megoldasnak) vagy maradjak a pepnel, esetleg joghurtnal...
Mennyire egeszseges, taplalo a pep? A ti babatok ennyi idosen mit eszik reggel?
Tejalapu ételhez gyümölcs...én kihaygytam.
Én a gyümikhez egy kis gabonapépet kevertem
A norma étkeztetésben is delelott v ebed után vagy gyumolcs es pl uzsonnára tejalapu
Az én fiam ennyi idösen pont ezt ette reggelire. Sima natúr tejpép+valamilyen pürésitett gyümi. Màshogy nem is ette a tejpépet, és mivel a tápszerröl, anyatejröl leszokott 11 hónaposan magától szerettem volna ha valamit ami tápszer-alapú még megenne.:-)
Most másfél éves, szokta még ezt kérni reggel, semmi baja töle. :-)
Azt add neki amit jonak latsz. Erre nincsenek szabalyok. Az en gyerekem natur joghurtot eszik babsa muzlivel, most 2 eves es mar tobb mint egy eve ez a reggeli. O szereti, egeszseges, nekem meg egyszeru.
Eszembe nem jutna vadidegeneket kerdezni, hogy micel etessem a gyerekem.
Kerdezo, a maj azert mas kategoria, mint a tejpep ami = tapszer, es direkt kisbabaknak gyartanak.
A maj az mereganyag kivalaszto szerv, mint ahogy ezt tanultuk altalanos iskolaban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!