Most kezdtem a kóstoltatást, de mindentől öklendezik, ilyenkor mi van?
5,5 hós a babám, mivel keveset hízott, már nem elég neki a tej, elkezdtem a kóstoltatás a védőnő tanácsára. A nagyobbik lányomnál is így volt, ő kezdetektől nagyon szerette az almát, répát stb jól evett.
Most a kis hugin azt látom, hogy nem hogy a répa, de még az alma sem igazán ízlik neki, fintorog, próbálja kifújni a szájával, vagy most a répától pl öklendezik. ez most azt jelenti hogy korai? vagy ez csak ízlelgetés és egyébként tetszik neki a dolog? vagy az ízekkel lehet a baj?
nem görcsölök ha nem vennéd észre épp azt próbálom megtudakolni hogy hagyjam e most még a dolgot vagy menjek vele tovább....nem fogok semmit se ráerőltetni...
kis anyatejet teszek holnap a répához, úgy hamar kiderül hogy az állag e a baj vagy az íz..
Kis anyatej még nem változtat a répán. :)
Hagyd!
Igen, az öklendezés és a nyelvkiötlő reflex (ez a hivatalos neve, hogy mindent kitol) megléte egyértelműen azt jelenti, korai.
Biztos mindjár valaki leharapja a fejem, hogy ilyet nem lehet, de: próbáld ki, hogy az anyatejet felesben összeöntöd a tápszerrel, hátha úgy jobban elfogadja. Én ezt csináltam, igaz a cél fordított volt, a tejem nem kellett neki egy időben és így próbáltam visszaszokatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!